rtl 8139 have a bug

salvo · 242

salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 538
    • Karma: +7/-0
  • Invalid Civil
    • Youtube Music Channel
on: March 24, 2020, 02:26:41 PM
hello

i have this lan card owb on many site do not show the images for example ebay, again i have one rtl 8168 compatible card and all works well do not buy rtl 8139 card

all best

TinyAros on Lenovo M70 intel dual core 3.20 Ghz, SSD 120 Gb, 4 Gb Ram DDR3, Nvidia Geforce 8400 GS 512 Mb DDR3


hean8209

  • Newbie
  • *
    • Posts: 6
    • Karma: +0/-0
Reply #1 on: March 24, 2020, 06:33:22 PM
I have a RTL 8139C and everything works, tried ebay and no issues loading images, could even load the large enhanced images to my surprise (didnt work last time I tried a few years ago, I dont use ebay typically)

I never could get my RTL8139D card to work though(at all), the C revision seems to work best with Aros
So exact model does matter, and there is no reason if the TCP/IP stack is working that the card should not load images,
but load other stuff.. sounds more like an OWB bug if thats the case, or a png/jpeg library mismatch or similar



salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 538
    • Karma: +7/-0
  • Invalid Civil
    • Youtube Music Channel
Reply #2 on: March 24, 2020, 08:04:53 PM
I tried rtl8139D on two different computers, some sites like ebay do not show me the articles, I don't think it's an odyssey bug

hi
« Last Edit: March 27, 2020, 10:38:02 PM by salvo »

TinyAros on Lenovo M70 intel dual core 3.20 Ghz, SSD 120 Gb, 4 Gb Ram DDR3, Nvidia Geforce 8400 GS 512 Mb DDR3


salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 538
    • Karma: +7/-0
  • Invalid Civil
    • Youtube Music Channel
Reply #3 on: March 28, 2020, 01:45:43 AM
now the card works properly on another computer, but on the other three that I tried, no, mystery

TinyAros on Lenovo M70 intel dual core 3.20 Ghz, SSD 120 Gb, 4 Gb Ram DDR3, Nvidia Geforce 8400 GS 512 Mb DDR3