Author Topic: YAM and wrong font  (Read 289 times)

Yanosh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
YAM and wrong font
« on: February 10, 2019, 09:39:13 PM »
After the update to Icaros 2.2.6, the read windows of YAM has the wrong font. I think all the config files are copied back to the right place. This is not the first time I do this, but I'm fighting with this problem all the evening. Everything seems ok... I've checked many times and compared the config files with the backup. Maybe this is a stupid thing and I can't see it now. Is there a way force the use of a font only in the read window?

salvatore

  • Guest
Re: YAM and wrong font
« Reply #1 on: May 28, 2019, 02:43:45 PM »
but working yam man?

hi

Yanosh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
Re: YAM and wrong font
« Reply #2 on: May 28, 2019, 09:12:16 PM »
YAM works as usual. It's the read windows that has an ugly font. I still don't know why and how choose other fonts.

salvatore

  • Guest
Re: YAM and wrong font
« Reply #3 on: May 29, 2019, 06:51:15 AM »
I had not tried to use it, I thought it needed de amissl?

hi

ps: on icaros 2.2.7 the fonts is visualized correctly, but i have be of amissl!!
« Last Edit: May 29, 2019, 07:01:10 AM by salvatore »

salvatore

  • Guest
Re: YAM and wrong font
« Reply #4 on: May 29, 2019, 07:02:29 AM »
i have download the package on aros archives?

Yanosh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: +0/-0
Re: YAM and wrong font
« Reply #5 on: May 29, 2019, 08:45:38 PM »
I had not tried to use it, I thought it needed de amissl?

I don't know if it is needeed or not. YAM has always worked very well.

Quote
ps: on icaros 2.2.7 the fonts is visualized correctly,

I'm still on 2.2.6.

Quote
but i have be of amissl!!

Quote
i have download the package on aros archives?

Sorry, I can't understand you. If you want, you can contact me via PM.