I have some question... HELP ME!

Jurick · 274

Jurick

  • Newbie
  • *
    • Posts: 1
    • Karma: +0/-0
on: February 03, 2020, 01:36:11 PM
This might be an old question to ask. But I missed the beginning of the show...

As I understand it, there are some parts of AROS which have not been finished. But can you run Workbench and AROS mixed if you use WB files where the AROS ones are not yet fully implemented and AROS files elsewhere?



salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 563
    • Karma: +8/-0
  • Invalid Civil
Reply #1 on: February 03, 2020, 07:05:52 PM
I think so

Areos 3.5 on HP Z600 Workstation, SSD 240 Gb, 4 Gb Ram DDR3, Nvidia Geforce 8400 GS 512 Mb DDR3, Monitor 27"


Samurai_Crow

  • Junior Member
  • **
    • Posts: 61
    • Karma: +1/-0
  • Hobby coder
Reply #2 on: February 03, 2020, 07:11:12 PM
You cannot use Workbench from AROS because on most systems Workbench.library is in the Kickstart ROM.  The other Workbench spinoffs like DOpus Magellan do work though.