Problem downloading from Aros-Archives

cavemann · 1534

cavemann

  • Junior Member
  • **
    • Posts: 72
    • Karma: +85/-0
on: December 08, 2019, 01:37:58 AM
I'm having a problem downloading a couple of files from the archives. And wonder if anyone else has a problem.
xmp
http://archives.aros-exec.org/share/audio/xmp_3_1_0.i386.zip

english midi pdf
http://archives.aros-exec.org/share/audio/misc/midi__guide_eng.pdf



4pLaY

  • Administrator
  • Junior Member
  • *****
    • Posts: 76
    • Karma: +71/-0
Reply #1 on: December 08, 2019, 01:39:45 AM
I'm having a problem downloading a couple of files from the archives. And wonder if anyone else has a problem.
xmp
http://archives.aros-exec.org/share/audio/xmp_3_1_0.i386.zip

english midi pdf
http://archives.aros-exec.org/share/audio/misc/midi__guide_eng.pdf

No problem here, what happens when you try to download these files?



cavemann

  • Junior Member
  • **
    • Posts: 72
    • Karma: +85/-0
Reply #2 on: December 08, 2019, 01:51:58 AM
I get this error: (win7, other downloads are okay)

C:\Users\Test\AppData\Local\Temp\wYefGrcd.zip.part could not be saved, because the source file could not be read.

owb just says, failed.



cavemann

  • Junior Member
  • **
    • Posts: 72
    • Karma: +85/-0
Reply #3 on: December 08, 2019, 02:26:53 AM
Okay thanks, Got them with a third party download manager. :)



salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 1755
    • Karma: +20/-4
  • Peace an Love
    • TinyAros
Reply #4 on: December 08, 2019, 11:47:51 AM
hi

with owb 1.25 by deadwood works fine the download :)

http://archives.aros-exec.org/share/network/browser/owb-1.25.i386-aros.zip
« Last Edit: December 08, 2019, 12:24:54 PM by salvo »

http://tinyaros.flazio.com/
HP Z400 Intel Xeon W3565 3.20 Ghz, 8 Gb Ram, SSD 250 Gb, HD 500 Gb, Nvidia G210 1 Gb


cavemann

  • Junior Member
  • **
    • Posts: 72
    • Karma: +85/-0

salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 1755
    • Karma: +20/-4
  • Peace an Love
    • TinyAros
Reply #6 on: December 09, 2019, 01:41:55 PM
it still works strangely, so I think it's the version to take as a reference, you can also access youtube, ah caveman thanks for hivelytracker ;)

http://tinyaros.flazio.com/
HP Z400 Intel Xeon W3565 3.20 Ghz, 8 Gb Ram, SSD 250 Gb, HD 500 Gb, Nvidia G210 1 Gb


salvo

  • Legendary Member
  • *****
    • Posts: 1755
    • Karma: +20/-4
  • Peace an Love
    • TinyAros
Reply #7 on: December 10, 2019, 08:23:15 PM
try it also 1.15-11 there is openssl upgrade and youtube also works

http://tinyaros.flazio.com/
HP Z400 Intel Xeon W3565 3.20 Ghz, 8 Gb Ram, SSD 250 Gb, HD 500 Gb, Nvidia G210 1 Gb