Info On AROS 68k

AMIGASYSTEM · 759

AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
on: December 31, 2020, 12:09:44 AM
On WinUAE there are other video cards, in the last versions of WinUAE are available also the Voodoo3 video card, the Virge and Cybervision64, do you think there is a way to configure AROS 68k with these video cards?
« Last Edit: December 31, 2020, 12:27:05 AM by AMIGASYSTEM »



AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #1 on: January 09, 2021, 10:08:13 AM
After updating my AROS One 68x with latest Nightly Build, i get an error when I try to save a change to the icon tooltypes, see screenshot

Very strange thing that this problem is only on Application icons, with folder icons the problem does not exist !!!!


Mazze

  • Newbie
  • *
    • Posts: 38
    • Karma: +6/-0
Reply #2 on: January 09, 2021, 02:53:21 PM
I can't reproduce that on x86_64. Please attach you info file.



AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #3 on: January 09, 2021, 06:02:17 PM
Hi Mazze and thanks for answering, this problem is not present on the "Nightly Build", it occurs only after updating my Distribution, with the old "Nightly Build" this did not happen, probably is the fault of some OS3 library that I use for some applications.

Which file info do you need? the problem is on all icons except those of the Folder type, I attach a small video that shows the problem.

http://eab.abime.net/zone/Test.avi


Mazze

  • Newbie
  • *
    • Posts: 38
    • Karma: +6/-0
Reply #4 on: January 09, 2021, 06:44:25 PM
It doesn't matter which one. I just want to test an icon file which crashes for you.



AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #5 on: January 10, 2021, 08:35:36 AM
Solved, Fixed the error  ;)

The problem was on all icons even the native ones of the Nightly Build

After going through the system file by file i found the culprit was the file named "Info" path:

SYS:System/Wanderer/Tools/Info

Replaced it with the version released last night and the problem is solved.


AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #6 on: January 30, 2021, 01:52:10 AM
The graphical aspect is also completed with AROS One 68k, also this system has the same icons made for folders and programs both of the system and of the external applications as for AROS One x86.



« Last Edit: January 30, 2021, 11:09:58 AM by AMIGASYSTEM »



AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #7 on: February 01, 2021, 05:03:39 PM
On AROS 68k it happens every now and then to receive the error "Memory header not located", almost always occurs when exiting the program, is it possible to do something to eliminate it?


AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #8 on: February 06, 2021, 05:21:57 PM
I'm having fun fixing some old Themes adding "by hand" something of my own, available for AROS One 68k and AROS One x86, available in the next release of my two distributions.


AMIGASYSTEM

  • Senior Member
  • ****
    • Posts: 401
    • Karma: +22/-1
Reply #9 on: February 06, 2021, 05:26:00 PM
Skin OS8